Webáruházunkban számos kiváló márka több, mint 10 000 terméke található. Állítsa össze rendelését és vegye át szaküzletünkben! A termékek jelentős része beszállító partnereink raktáraiból kerül leszállításra cégünkhöz, miután Ön leadta rendelését.

A beérkezett termékek személyesen vehetők át üzletünkben miután jeleztük, hogy az áru elvihető.
Kérjük tájékozódjon a beszállítás feltételeiről a Szállítás menüpontban!

EINHELL TC-MG 18 Li-Solo akkus multifunkciós szerszám (akku és töltő nélkül, kartonban)

18 V, 11000 - 20000 rezgés/perc, tartozékok, akkumulátor és töltő nélkül
Einhell Classic termék

Leírás

  • ​A Power X-Charge akkus gépcsalád tagja
  • Kényelmes tartozékcsere a mágneses szerszámbefogónak köszönhetően
  • Fordulatszám szabályozó elektronika, a megmunkálandó anyag és a felhasználási terület sajátosságaihoz való alkalmazkodás érdekében
  • Csökkentett rezgsésszint a rezgéseket elnyelő akkumulátortartónak köszönhetően
  • Biztos és kényelmes munkavégzés a Softgrip markolatnak köszönhetően
  • 12 különböző fokozatba állítható szerszámbefogó a rugalmas munkavégzés érdekében

A csomagban található tartozékok

  • Háromszög alakú csiszolólap
  • 9 db (3 db P60 / 3 db P80 / 3 db P120) csiszolópapír
  • Kaparó szerszámmal
  • Merülő fűrészlap fával és műanyaggal végzett munkához (HCS)
  • Merülő fűrészlappal fa, műanyag és könnyűfém megmunkáláshoz (HSS)
  • Akkumulátor és töltő nem a csomag része!
Az Einhell TC-MG 18 Li-Solo akkumulátoros multifunkciós szerszám nélkülözhetetlen segítőtárs, bármilyen építkezési, tatarozási vagy felújítási munkába fogjon is bele. A gazdag alapfelszereltségű készüléket vágáshoz, csiszoláshoz és kaparáshoz egyaránt használhatja. A Power X-Change család tagjaként a készülék magában hordozza az Einhell forradalmi lítium-ion technológiájának legelőnyösebb tulajdonságait. Az akkumulátoros multifunkciós szerszám kialakításánál a tartósság és az ergonómia volt az elsődleges szempont, így a készülék használata rendkívül egyszerű és kényelmes. A rezgéseket elnyelő akkumulátortartó csökkentett rezgésszintet biztosít. A mágneses befogó gyors és kényelmes szerszámcserét tesz lehetővé. A befogó 12 különböző pozícióban rögzíthető. A fordulatszám szabályozó elektronika segítségével a megmunkálandó felület sajátosságaihoz igazíthatja a fordulatszámot. A 22 000-40 000 rezgéstartományban üzemelő TC-MG 18 Li-Solo precíz munkavégzést biztosít. A biztonságos és kényelmes munkavégzésről a Softgrip felület gondoskodik. A multifunkciós szerszámhoz az alábbi kiegészítőket mellékeljük: 1 db háromszög alakú csiszolólap, 9 darab eltérő szemcsefinomságú csiszolópapír (3*P60/3*P80/3*P120), 1 db merülő fűrészlap fához és műanyaghoz (HCS), 1 db szegmentált fűrészlap puha fémhez (HSS), és 1 db tisztító szerszám. A TC-MG 18 Li-Solo a Power X-Change család tagja. Miért nagy segítség ez Önnek? Nem kell többé hosszabbítókkal bajlódnia, vagy aggódnia, hogy megbotlik a kábelekben. Sőt, mostantól attól sem kell tartania, hogy a kábel nem ér oda a munkadarabhoz: az Einhell új, nagy teljesítményű akkumulátoros készülékeivel ez már mind a múlté! A nagy teljesítményű lítium-ion cellás akkumulátorokat a Power X-Change termékcsalád valamennyi készülékéhez használhatja. A készüléket akkumulátor és töltőkészülék nélkül szállítjuk; ezeket külön vásárolhatja meg.
 
Műszaki adatok
- Akkufeszültség: 18 V
- Rezgésszám: 11000 - 20000 /perc
- Rezgési szög: 3.2°
- Csiszolópapír mérete: 93 x 93 x 93 mm
- Súly: 0.86 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Makita termékek
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Rock katalógus
Hans katalógus
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció